Opslag en transport


Opslag op eigen terrein
Wij leveren de door u gewenste container op uw terrein, eventueel inclusief verzorgd transport. De huurtijd wordt door u bepaald, zonder opzegtermijn. En uiteraard voor een zeer scherpe prijs!

 

Beveiligde opslag in depot
Bij ‘huur en opslag in depot’ leveren wij de gewenste container op locatie. Wij geven u de mogelijkheid de container te vullen met uw goederen. Op een afgesproken tijdstip halen wij de volle container bij u op en slaan deze in depot op. Op een bewaakt terrein, zowel binnen als buiten, met camerabeveiliging en goede toegankelijkheid.

 

Wanneer u de container weer terug wenst op uw eigen locatie, dan wordt deze in overleg teruggebracht. Uiteraard is het ook mogelijk de container op onze locatie te vullen of te legen.

 

Transport

Met een groot beschikbaar wagenpark zorgen wij voor het transport van al uw eigendommen. Zowel grote als kleine vrachten en iet alleen in Nederland, maar indien gewenst ook in het buitenland. Wij beschikken over vrachtauto’s die uitgerust zijn met grote kranen tot 150 ton meter, met een maximale capaciteit van 5000 kilo op 19 m1 afstand.

 

Een aparte hijskraan huren? Ook dat is mogelijk.
Onze mobiele hijskranen kunnen tot maximaal 650 ton heffen.

 
Romme Container Service


Dorpstraat 28
5391 AW Nuland 

 

Telefoon (06) 22979100
info@rommecontainerservice.nl

Logo Rcs
Container Romme Container ServiceContainers, units, opslag en transport

 

Bij RCS is niets onmogelijk!

>> opslagcontainers

>> afvalcontainers
>> units
>> opslag en transport

Offerte aanvragen

 

Wilt u graag meer informatie?
Neem contact met ons op of
vraag vrijblijvend een offerte aan!

>> Lees meer